Natuurlijk is het nog wat frisjes op het Wad in februari/maart, maar daar houdt afval geen rekening mee helaas. Dat spoelt ‘gewoon’ aan en ligt daar maar te liggen, soms in het zicht, soms wat verdekt opgesteld. Het moet weg, dat staat als een paal boven water! En daarom gaan we jutten! Op Terschelling, van 19 februari tot en met 3 maart. Ga je mee?

Milieujutten is een evenement wat georganiseerd wordt door de Waddenvereniging en Stayokay Terschelling. Je kan je eigen programma samenstellen, hoe fijn is dat? Zo kies je zelf je aankomst – en vertrek dag, werk je in de ochtenden op de mooiste plekken van het eiland en kan je ’s middags en ’s avonds meedoen aan leuke activiteiten. Ga bijvoorbeeld naar de bioscoop, woon interessante lezingen bij of maak kunst van je gejutte afval. Een educatief en vooral leuk programma staat voor je klaar. Zo geniet je van je vakantie én zet je je in voor een beter en schoner milieu.

Korting voor leden van de Waddenvereniging en Stayokay
Met je Stayokay card of lidmaatschap van de Waddenvereniging krijg je 20% korting op je verblijf tijdens het Milieujutten.

Kijk op ikjut.nl voor alle details. Zien we jou daar? Ohja: nodig vooral ook je vrienden, familie of buren uit om mee te gaan! Daarvoor gebruik je heel eenvoudig deze leuke kaart!